word lid
VRG Kiesweek 2021

Vind alle laatste info op ons Facebookevent!

De béste week van het academiejaar zit er weer aan te komen! Van maandag 26 april tot donderdag 29 april zullen kiesploegen strijden om de stem van de rechtenstudent!

Zoals altijd zullen de kiesploegen activiteiten organiseren voor de rechtenstudenten. Deze activiteiten zullen dit jaar opnieuw digitaal doorgaan.

Op woensdag 28 april 13u zal naar gewoonte het praesesdebat plaatsvinden. Meer info kan je vinden in het Facebookevent. Vragen kunnen nu al gesteld worden via volgende link: https://vrg.webhero.be/inschrijven/praesesdebat 

Op donderdag 29 april kan elke rechtenstudent zijn of haar stem online laten horen tijdens de stembusslag. Het resultaat zal om 21u bekend gemaakt worden! Vergeet dus zeker niet te stemmen, want er zijn verschillende prijzen te winnen!

De ploeg(en) die een kandidatuurstelling indienen, zijn onderworpen aan het kiesreglement van VRG. Iedereen kan het kiesreglement raadplegen op de site van VRG. De leden van het neutrale kiescomité zijn dit jaar: Hanne Franssen, Nele Stessens, Jan-Pieter Vangronsveld, Charlotte Vermeiren en Ludovique Vynckier. Voor vragen of opmerkingen kan je altijd een mail sturen naar kiescomite@vrg.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze Partners

Website by Weichie