De cursusdienst is gesloten. We wensen je veel succes met de blok en de examens! // The bookshop is closed. We wish you good luck with the exams!
word lid

Verkiezing van het praesidium

De béste week van het academiejaar zit er weer aan te komen! Van maandag 25 april tot donderdag 28 april 2022 zullen kiesploegen strijden om de stem van de rechtenstudent. Laat je overspoelen door geweldige activiteiten, eten, drank en goodies, allemaal georganiseerd door de onafhankelijke kiesploeg(en)! Wees vooral ook kritisch voor de programmapunten van de campagne, want de winnende ploeg zal volgend jaar jouw VRG uitmaken.

Verkiezing van de facultair

Eén student zetelt samen met de decaan, vicedecanen, een vertegenwoordiger van de assistenten en het personeel mee in het faculteitsbestuur: de facultair. Deze persoon is tegelijk ook voorzitter van FORS, de fractie van onze faculteit in de Studentenraad van de KU Leuven. De facultair wordt jaarlijks rechtstreeks verkozen door de studenten van onze faculteit.

Lees meer over studentenvertegenwoordiging

Neutrale Comités 2022

De ploeg(en) die een kandidatuurstelling hebben ingediend voor de praesidiumverkiezingen, zijn onderworpen aan het kiesreglement van VRG. Iedereen kan het kiesreglement hier raadplegen. Overeenkomstig het kiesreglement zijn de twee Neutrale Comités als volgt samengesteld.

Kiescomité
Samenstelling: Arne Zels (voorzitter), Chloë Gillissen, Dimitrios Goutzomitros, Ilke Reyns, Marie Willems, Reinert Geukens, Tuur Kennis
Contact: kiescomite@vrg.be

Beroepscommissie
Samenstelling: Karolien Haelterman (voorzitter), Loïc Vandeput, Charlotte Devriese, Seppe Heijens, Ludovique Vynckier
Contact: beroepscommissie@vrg.be

Website by Weichie