word lid

Voor ieder wat wils

VRG tracht de rechtenstudenten te ondersteunen bij hun culturele ontploeiing, als mens en als gemeenschap. Zo organiseert VRG hoogstaande quizzen, verfijnde opera’s en welsprekendheidstornooien. Daarnaast zetten we jaarlijks een reis op poten naar een Europese cultuurstad. Ook vindt er elk jaar afwisselend een Revue of een Gala van de Gouden Valkjes plaats, waarbij proffen geïmiteerd en/of beloond worden.

VRG Toneel

Elk jaar jaar organiseert VRG een eigen toneelvoorstelling. Deze show wordt geschreven en geacteerd door rechtenstudenten. Vanzelfsprekend zijn ook sympathisanten zeker welkom. Heb je interesse om mee te spelen in deze voorstelling? Geef ons dan gerust een seintje! Voor vragen of meer informatie mag je ook altijd mailen naar toneel@vrg.be.

Revue der Rechten

De Revue der Rechten is de jaarlijkse show waar de proffen van de rechtenfaculteit de les wordt geleerd door middel van zang, toneel en prijzen. Een essentiële ervaring voor elke Leuvense jurist! Kan je zelf zingen als een nachtegaal, kan je acteren als de beste of heb je een ander geheim talent dat je eindelijk aan de wereld wil tonen? De Revue wants you! (en we hebben ook meer dan genoeg plaatsen voor mensen met minder talenten)

Meer info

Doe mee met de Revue!

 • Team script

  Grapjes over vruchtgebruik schrijven.

 • Team decor

  Kringloopwinkels plunderen, brol verzamelen van de Ikea tot de Aveve, en geinig knutselen.

 • Team filmpjes

  Ludieke filmpjes à la Vickie Sagaert opnemen met de proffen, en achteraf monteren.

 • Team techniek

  Spelen met de lichten in de PDS.

 • Team graphic design en/of social media

  Want onze communicatie online kan nog altijd hipper.

 • Team acteurs

  Zet die diepgewortelde onzekerheid & quarterlifecrisis om in inhoudsloos plezier, en speel Tilleman, Verbeke, De Broe, Boone, Druwé, Devroe, of wie dan ook.

 • Team organisatie

  Vrij in te vullen, gaande van catering tot teambuilding tot achter de schermen rondlopen met walki-talkies.

Onze Partners

Website by Weichie