word lid

24 urenloop

De 24 urenloop is het grootste sportieve studentenevenement van Leuven. Tijdens deze aflossingswedstrijd verdedigen VRG en Crimen samen de eer van onze faculteit. Nog belangrijker dan de sportieve prestatie is ongetwijfeld de gezelligheid. Ons sportteam bouwt een themastand van waaruit de lopers vertrekken. Bovendien wordt er eten en drinken aan spotprijzen verkocht.

Interfacultaire Beker

De interfacultaire beker (IFB) is een competitie waarbij faculteiten tegen elkaar strijden in verschillende sporten: volleybal, zaalvoetbal, basketbal, etc. Interesse om mee te strijden voor VRG? Voeg je dan zeker toe aan de facebookgroep van VRG Sport op Facebook.

Ga naar de groep

Hoe kan jij bijdragen?

 • Verdedig onze faculteit in de interfacultaire beker

  Onze verschillende vrouwen- en mannenploegen kunnen altijd nog extra spelers gebruiken! Iedereen is welkom om mee te komen spelen. Je moet zeker geen groot talent zijn.

  Ga naar de facebookgroep
 • Word deel van ons loopteam op de 24 urenloop

  Onze faculteit kan alle loopkrachten gebruiken op de 24 urenloop! Iedereen is welkom om zonder inschrijving te komen lopen. Wil je toch een extra inspanning leveren? Word dan deel van ons loopteam!

 • Kom supporteren op de 24 urenloop

  Kom mee de longen uit je lijf schreeuwen op de 24 urenloop en moedig onze studenten aan tot de finish! Tegelijk kan je ook genieten van spotgoedkope hapjes en drankjes.

Onze Partners

Website by Weichie