Krijg je een foutmelding bij het bestellen van je boeken? Probeer eerst in te loggen vooraleer je bestelling te plaatsen. // Do you get an error message when ordering your books? Please try to login before placing your order.
word lid

Een nieuw jobevent

Het Vlaams Rechtsgenootschap is bij het werkveld voornamelijk bekend voor zijn jaarlijkse jobbeurs in de jubileumzaal te Leuven, die focust op internationale law firms en consultancy firms. Aangezien het interesseveld van de Leuvense rechtenstudent ook breder is dan voornoemde sectoren, organiseert VRG dit jaar een tweede professioneel evenement in de vorm van een netwerk-brunch. Dit netwerkevenement focust op lokalere en middelgrote kantoren en op andere sectoren dan onze klassieke jobbeurs. Scroll naar onder om alle aanwezige kantoren te zien. Inschrijving is vereist via de knop hieronder.

Schrijf je hier in om deel te nemen

Een nieuw concept

Opzet
Het hoofddoel van het de brunch is om rechtenstudenten te laten kennismaken met kantoren uit hun interesseveld. De brunch vindt als netwerkevenement in een informelere setting plaats dan onze klassieke jobbeurs. Daarnaast blijft het natuurlijk aangeraden voor studenten om hun cv te overhandigen aan kantoren waarin zij interesse tonen.

Praktisch
De kantoren zullen een vaste plek krijgen vlak bij het hart van de faculteit Rechtsgeleerdheid aan de KU Leuven. Studenten kunnen blijven staan bij kantoren naar keuze terwijl er een brunch wordt aangeboden aan de aanwezigen.

De eerste editie van de jobbrunch vindt plaats op dinsdag 8 maart 2022 tussen 11u en 15u. De locatie is de zaal “SO”, vlak naast de faculteit Rechtsgeleerdheid (Herbert Hooverplein 4, 3000 Leuven)

Maselis & Devriese

Middelgroot, all around notariaat gelegen in Brussel. Ideale mix van alle types van dossiers met een sterke vennootschapspraktijk.

Website
Resolved Advocaten

Jong en dynamisch kantoor met focus op publiek- en vastgoedrecht.

Website
Mostaert, Maere & Van Elslande notarissen

Ons notariskantoor is samengesteld uit 3 notarissen en een 25-tal medewerkers en is gesitueerd in het centrum van Leuven (vlakbij het Ladeuzeplein). Gezien de omvang en de ligging behandelen wij dossiers in alle verschillende notariële domeinen. Wij onderscheiden ons graag door onze cliëntgerichte snelheid van werken met pragmatische aanpak. Verder besteden we bijzondere aandacht aan de ontvangst- en werkomgeving, vlotte interne processen en zijn we meteen mee in de (technologische) ontwikkelingen in het notariaat.

Website
Vlaamse Milieumaatschappij

De Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) werkt mee aan een beter leefmilieu in Vlaanderen. Onze missie is bij te dragen tot de realisatie van de doelstellingen van het milieubeleid, het rapporteren over de toestand van het leefmilieu en tot de realisatie van de doelstellingen van het integraal waterbeleid.

Website
Bonus Advocaten

BONUS ADVOCATEN werd opgericht in 2012. We zijn een nichekantoor in Kortrijk, gespecialiseerd in alle aspecten van het vastgoed- en omgevingsrecht. Ons team bestaat uit een mix van jarenlange ervaring en jeugdig enthousiasme. We kiezen er bewust voor om exclusief het vastgoedrecht te beoefenen. Wie van ons ook uw dossier behartigt, het hele team werkt intens samen en staat borg voor efficiëntie, kwaliteit en continuïteit. Ons cliënteel bestaat hoofdzakelijk uit bouwpromotoren, projectontwikkelaars, vastgoedinvesteerders, particuliere bouwheren, aannemers, syndici, makelaars, architecten en overheden. Kortom, iedereen die van ver of nabij betrokken is bij vastgoed in de meest ruime zin van het woord.

Website
Modero Gerechtsdeurwaarders

Modero is een vooruitstrevend gerechtsdeurwaarderskantoor. We combineren de klassieke zorg voor individuele dossiers met een hypermoderne aanpak van grote projecten. En in alles wat we doen hebben we oog voor de menselijke kant van ons beroep.

Website
Casteleyn Advocaten

Balanceren op de bouwstenen van het recht.

Publiek recht en privaat bouwrecht. Casteleyn Advocaten is een nichekantoor in de echte zin van het woord: gericht op slechts een aantal rechtsdomeinen en uiterst gespecialiseerd.

Website
Dewallens & Partners

Top of mind in health law.

Dewallens & partners is een gespecialiseerd nichekantoor dat actief is in de gezondheidszorg. Wij koppelen inzicht in de dynamiek van de gezondheidszorg aan state of the art juridische kennis.

Website
Jongbloet Advocaten

Een klein dynamisch kantoor gespecialiseerd in omgevingsrecht en rechtsbescherming in centrum Leuven.

Website
Flamey advocaten

Nichekantoor gespecialiseerd in omgevingsrecht, overheidsopdrachten en publiek recht. Flamey Advocaten is met meer dan 35 jaar ervaring een vaste en gerenommeerde waarde in het publiek recht. Zij hebben een bijzondere reputatie in complexe juridische geschillen tussen de particulier en de overheid en tussen overheden onderling.

Website
DEL-Law

Een team van gepassioneerde professionele advocaten, gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke dienstverlening.

Website
PSWC Advocaten

PSWC Advocaten is een middelgroot kantoor in centrum Turnhout met meer dan 20 mensen. Hierdoor kunnen we een zeer diverse expertise aanbieden op verschillende praktijkgebieden.

Website
Deckers notarissen

Notariskantoor te Antwerpen.

Website
Buyssens advocaten

BUYSSENS ADVOCATEN SOCIAAL RECHT is een nichekantoor, gespecialiseerd in alle aspecten van het sociaal recht. Daaronder verstaan we zowel arbeidsrecht als socialezekerheidsrecht, met inbegrip van aanvullende pensioenen. Maar ook samenwerkingsvormen tussen zelfstandigen en concurrentieproblematieken komen aan bod.

Website
AContrario Law

Solid and sophisticated legal advice on IP, IT, data protection and other commercial law matters.

Website

De faculteitskring van de rechtenstudenten

Het Koninklijk Vlaams Rechtsgenootschap is de facultaire studentenvereniging van, voor en door Leuvense rechtenstudenten. VRG is gesticht in 1885 en is daarmee de oudste kring van Leuven.

Onze Partners

Website by Weichie