word lid

Bezoek Japanse ambassade

Ontdek samen met het VRG de fascinerende wereld van diplomatie tijdens een bezoek aan de ambassade van Japan. Maak kennis met de innerlijke werking van een ambassade en krijg inzicht in de taken en verantwoordelijkheden van een ambassadeur en de ambassade. Dit unieke evenement biedt jullie de kans om de ‘ins en outs’ van het diplomatieke leven te verkennen, en misschien zelfs een nieuwe passie of roeping te ontdekken.
Tijdens het bezoek zullen jullie de gelegenheid krijgen om vragen te stellen en te leren over de complexiteit van internationale betrekkingen en de rol die een ambassade speelt in het bevorderen van bilaterale relaties tussen landen. Verwacht boeiende discussies en waardevolle inzichten in het draaien en keren van een ambassade, rechtstreeks vanuit de bron.
Dit evenement is een unieke kans om jullie horizon te verbreden, nieuwe kennis op te doen en waardevolle contacten te leggen in het veld van internationale betrekkingen. Mis deze kans niet om een kijkje achter de schermen te nemen bij een van ‘s werelds belangrijkste diplomatieke instanties.

Onze Partners

Website by Weichie