De cursusdienst is gesloten. We wensen je veel succes met de blok en de examens! // The bookshop is closed. We wish you good luck with the exams!
word lid
Interfacultair Welsprekendheidstoernooi 2022

Op 3 maart organiseert het VRG weer haar befaamd Interfacultair Welsprekendheidstoernooi. De meest eloquente studenten van de verschillende faculteiten strijden om de titel van meest welbespraakte faculteitskring. Dit alles onder toeziend oog van een professionele jury die de prestaties van de kandidaten zal beoordelen.

Op het tornooi zelf zullen de kandidaten in verschillende rondes met hun retorische kunsten kunnen uitpakken. Een waaier aan verschillende disciplines komt aan bod: van voorbereide spreekbeurten en debatten tot improvisatie.

Zak daarom op 3 maart af naar de Vesalius aula om te supporteren voor jouw kring en ontdek samen met ons wie de hoofdprijs wegkaapt en zich een jaar lang de beste orator onder studenten mag noemen!

Praktisch:
-Wanneer? 3 maart
-Wie? Iedereen is welkom, de toegang is gratis!
-Wat? Een spannende, creatieve (en hier en daar grappige) strijd waarbij de kandidaten het beste van zichzelf geven
-Waar? Aula Vesalius

Kandidaten kunnen zich inschrijven vanaf 13 december om 13 uur.

Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij cultuur@vrg.be

 

Tot dan!

3 March

Thursday, 3 March, 2022
Doors 20u00

Aula Vesalius

Ik wil me graag inschrijven als kandidaat voor het welsprekendheidstoernooi.(Vereist)
Geeft u toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens verstrekt via dit formulier overeenkomstig de privacyverklaring met als doel de organisatie van dit event?(Vereist)

Website by Weichie